11.00u | ZONDAG 14 NOVEMBER | Wo höbbe veer 't euver

Aanstaande zondag, 14 november, is er weer een nieuwe `Wo höbbe veer ´t euver´. JAN RAMAKERS is dan de presentator.

Mensen die hulp nodig hebben, verdwalen vaak in een woud van regels en instanties. Roerdalen gaat het anders doen. Straks is er nog maar één 'hulplijn', voor alle sociale problemen. Van hulp bij de hond uitlaten tot bijstand aanvragen. Jan praat hierover met wethouder JAN DEN TEULING van de gemeente Roerdalen.

Uiteraard staan we stil bij de aangekondigde Covid-maatregelen. Wat betekenen de maatregelen voor de verschillende organisaties/verenigingen? We praten hierover met HANS GERARDS van de toneelclub Posterholt en met LEON ROUBROEKS, namens de plaatselijke vasteloavend verenigingen.

Over Vastelaovend gesproken: op 11 november werd in Maasbracht een beeld van Pierre Cnoops onthuld. Onze razende reporter LIAN SONNTAG maakte er een reportage over.

Natuurlijk kun je weer kijken naar een nieuwe aflevering van `Wied es de windj´. Deze keer muziek van Harry Muysers, Jan Schroen & Fer Koolen, Ton Custers, Britte Eberson, Margot Goorts, Ylka Kloken en de Copperfield Band.

Het team van OR6 wenst je veel kijkplezier. Wil je reageren op de uitzendingen of zelf eens te gast zijn, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Onze programma´s zijn te zien via Ziggo digitaal kanaal 41 en live te volgen via onze website OR6.nl en Facebook. De uitzending is op een later tijdstip terug te kijken op onze website.

11.00u | ZONDAG 21 NOVEMBER | Wo höbbe veer 't euv...
Artikel over omroep or6 in dagblad de Limburger
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
vrijdag 03 december 2021

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to http://www.or6.nl/