Heb je de uitzending van 'Wo höbbe veur 't euver' van vandaag gezien? Dorien van Meel ging met Sinterklaas op bezoek bij enkele toeristische pareltjes in Roerdalen (en die zijn er genoeg!). Ook bezochten ze enkele middenstanders in de kernen van Roerdalen. Resultaat: een gevarieerde uitzending met een uiterst actieve Sint. Hij liet zich duidelijk van zijn beste kant zien, wat een talent!

Dat bracht ons op het volgende idee. Op zondag 5 december is de Sint (uiteraard) te gast in onze studio. Heb jij een bijzondere hobby, of een niet alledaagse verzameling? Of ben je ergens heel goed in? Kortom: wil jij jouw talent met ons delen? Meld je dan aan, dan kom jij misschien wel in de uitzending met Sinterklaas. Deze uitnodiging geldt voor jong en oud!

Interesse? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van 'Sinterklaas' en omschrijf kort waarom wij jou in de studio moeten vragen. Wie weet kiezen we jouw opgave uit en ontmoet je de goedheiligman in onze studio. Aanmelden kan tot uiterlijk maandag 30 november 2021.