“De zevende zunj” Zondag 18 december 2022

De echte toneelliefhebber, maar ook vele andere OR6-kijkers in de regio, doen we waarschijnlijk een groot plezier met de uitzending van a.s. zondag. Op 18 december heeft OR6 namelijk geen reguliere uitzending van WO HÖBBE VEER 'T EUVER. Wat we wél hebben, is een terugblik op een voorstelling van toneelvereniging Kunst en Vermaak uit Posterholt. In 2019 brachten zij een toneelstuk op de planken, genaamd "De zevende zunj". Met de feestdagen in aantocht alvast een beetje nostalgie van de bovenste plank.

Het verhaal in het kort: Jos (gespeeld door Ger Roncken) verschijnt aan de hemelpoort nadat hij tijdens het plegen van overspel op een nogal domme manier om het leven is gekomen. In de gerechtszaal aan de hemelpoort passeert zijn losbandig leven de revue in een proces waarin zijn eigen schoonmoeder als openbaar aanklager fungeert. Als hij op het einde van zijn proces naar de hel wordt verbannen, wordt hij echter badend in het zweet wakker. Het was gelukkig maar een droom …of toch neet …?.

De regie van dit stuk was in handen van Cor Bastiaans.

(de bijgevoegde foto's zijn gebruikt met toestemming van Kunst en Vermaak)

Zondag om 11.00 uur kun je dus kijken naar dit toneelstuk. We zijn ervan overtuigd dat we hiermee vele mensen in Posterholt en omgeving een groot plezier doen. Geniet ervan!

Onze programma's zijn te bekijken via ZIGGO kanaal 41 of via de glasvezel van KPN en XS4ALL kanaal 1507. Maar ook via onze FB pagina (en later) onze website.

Wil je reageren op de uitzending, heb je tips voor onderwerpen of activiteiten voor Effe d'r Oet, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het programma wordt herhaald op zo - ma - di om 11 - 13 - 15 - 18 en 21 uur. 

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Terugblik op de eerste dag van het nieuwe jaar!
WO HÖBBE VEER 'T EUVER | AFL 87 | Zondag 11 decemb...