OR6 | ZOMERPROGRAMMA 2022

Ook bij OR6 is de zomervakantie aangebroken. In de maanden juli en augustus komt het vaste programma "Wo höbbe veer ´t euver" te vervallen. Op zondag 4 september vindt de eerste aflevering van WHVHE na de vakantie plaats. Maar niet getreurd, ook tijdens de zomerperiode heeft OR6 iets te bieden. Zo is de kabelkrant elke dag gevuld, onze Razende Reporter zal regelmatig foto's publiceren over actualiteiten in de verschillende kernen van Roerdalen.

Zoals je wellicht weet is er iedere donderdag t/m zaterdag een door-de-weekprogrammering bij omroep OR6. Ook die programmering loopt in de komende weken gewoon door. Lees de berichten op onze Facebookpagina, en je bent steeds op de hoogte! 

Kijk op https://www.facebook.com/OR6TV

De programma's van omroep OR6 worden uitgezonden via ZIGGO kanaal 41, KPN en Xs4all beide kanaal 1507. Reageren kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De redactie van OR6 wenst alle kijkers veel kijkplezier en een mooie zomervakantie.

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

OR6 | WEEKPROGRAMMA
Groot nieuws: Programma's van OR6 nu ook te bekijk...