OR6 / zondag 13 februari 2022 / 11.00 uur / Wo höbbe veer ´t euver

Vandaag zit DORIEN VAN MEEL weer achter de microfoon. Zij ontvangt de volgende gasten.

Allereerst schuiven Wethouder JAN DEN TEULING en projectleider PAUL ARNS van de gemeente Roerdalen aan. Zij vertellen over de totale ontwikkeling van de locatie Schepersheuvel in Sint Odiliënberg, hier lagen de voormalige sportvelden. In overleg met bewoners en andere betrokkenen worden hiervoor plannen gesmeed. Een ambitieus plan, geheel in de stijl van Samen Doen. Dorien bespreekt met hen de stand van zaken.

Daarna zit Dorien met PETRA BOURS aan tafel, zij is directeur kinderopvang Wee-Play. Haar onderwerp sluit naadloos aan bij het eerste gesprek. De kinderboerderij in Sint Odiliënberg, die nu nog gehuisvest is achter het terrein van het voormalige Brombemke, verhuist naar de nieuwe locatie op Schepersheuvel. Wee-Play, dat nu nog aan de Schaapsweg gehuisvest is, ziet mogelijkheden voor een samenwerking met de kinderboerderij. Dorien praat hierover met Petra.

Vandaag laten we de eerste aflevering van de nieuwe rubriek "Hobby in beeldj" zien. Laat je verrassen door een echte kermis, maar dan in miniatuurformaat. ROB CREMERS uit Montfort licht het toe in een filmpje. Wil jij ook met een bijzondere hobby op tv? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij nemen contact met je op.

Hierna ontvangt Dorien twee medewerkers van het Cuypers Muziektheater, te weten BART SEGERS en HENK SILLEN. Wat heeft de coronacrisis met hen gedaan, hoe staan ze er nu voor? Welke plannen zijn er, zeker omdat er mogelijk versoepelingen aan staan te komen.

Tot slot een bijdrage van onze razende reporter. Afgelopen week trad de Roer weer eens buiten zijn oevers. Zoals het nu eruit zal de waterstand niet verder stijgen. LIAN SONNTAG maakte een korte reportage.

In de aflevering van het 'KAOKPUNTJ', met Carin Smeets en Mia Severens-Janssen, gaan we aan de slag met tonijnsalade.

In 'WIED ES DE WINDJ´ zie je bijdragen van Marleen Mols, Don Kiesjot en W-Dreej.

Het team van OR6 wenst je veel kijkplezier. Wil je reageren op de uitzendingen of zelf eens te gast zijn, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Onze programma´s zijn te zien via Ziggo digitaal kanaal 41 en live te volgen via onze website OR6.nl en Facebookpagina. De uitzending is op een later tijdstip terug te kijken op onze website www.or6.nl. 

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Nieuwe rubriek: Hobby in beeldj
OR6 / zondag 6 februari 2022 / 11.00 uur / Wo höbb...