OR6 / zondag 20 maart 2022 / 11.00 uur / Wo höbbe veer ´t euver

Het was een enerverende week voor de medewerkers van OR6. We hebben in een korte tijd twee live uitzendingen gemaakt rondom de gemeenteraadsverkiezingen. Wij vinden het belangrijk om op deze wijze een bijdrage te kunnen leveren aan de verkiezingen, door de kijkers hier uitgebreid over te informeren. De waardering hiervoor blijkt uit de vele reacties op alle social media. Dat stimuleert om op deze manier door te gaan. Dank voor alle reacties.

Op zondag 20 maart is er weer een reguliere aflevering van 'Wo höbbe veer ´t euver', jullie gastheer is deze keer JULIAN DE BOCK.

Julian ontvangt JANNEKE EVERS en SJEL BLANCKERS van de Postaert in Posterholt. De Postaert is een kleinschalig woonzorgcentrum, zij leveren 24 uur per dag en 7 dagen in de week zorg voor ouderen met dementie of lichamelijke klachten. Janneke en Sjel zijn in januari gestart, Julian is uiteraard nieuwsgierig naar de eerste ervaringen. Kijk voor meer informatie op https://www.depostaert.com

De tweede gast van Julian is WILLEM LOO. Een politieman in hart en nieren, die onlangs met pensioen ging. Uiteraard heeft Willem veel ervaring opgedaan binnen Roerdalen. Wat wil je na 44 jaar!! Julian gaat met hem in gesprek over zijn loopbaan, waarbij de anekdotes zeker niet zullen ontbreken.

Uiteraard besteden we binnen OR6 ook aandacht aan de situatie in Oekraïne.Zo kijken we alvast vooruit op de Oekraïne actie van Chauffeursvereniging 'Neet janke maar planke' en Van Heur Transport. Volgende week zien we de hele reportage (met dank aan de collega's van omroep ML5).

Onze razende reporter LIAN SONNTAG heeft een reportage gemaakt over een actie van de jeugdleden van Handbalclub Posterholt. De opbrengst van hun bakactie op 20 maart komt geheel ten goede aan giro 555. De reportage is bij OR6 te zien op woensdag 23 maart.

Het team van OR6 wenst je veel kijkplezier. Wil je reageren op de uitzendingen of zelf eens te gast zijn, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Onze programma´s zijn te zien via Ziggo digitaal kanaal 41 en live te volgen via onze website OR6.nl en Facebookpagina. De uitzending is op een later tijdstip terug te kijken op onze website www.or6.nl. 

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

OR6 / zondag 27 maart 2022 / 11.00 uur / Wo höbbe ...
Verkiezingsavond OR6 woensdag 16 maart 2022
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
vrijdag 03 februari 2023