OR6 / zondag 23 januari 2022 / 11.00 uur / Wo höbbe veer ´t euver

Het is vandaag de beurt aan DORIEN VAN MEEL om jullie door het programma van 'Wo höbbe veer 't euver' te loodsen. Zij ontvangt drie verschillende gasten, die elk een bijzonder verhaal met ons willen delen.

Als eerste ontvangt ze ARD JEURISSEN van KLEUR uit Vlodrop. KLEUR is een kleinschalige dagbesteding voor mensen met een beperking. Ze zijn gehuisvest naast de sporthal in Vlodrop. Door de aanstaande verbouwing van de sporthal zijn zij naarstig op zoek naar nieuwe huisvesting. Maar ze willen vooral enthousiast vertellen over hun werk voor kwetsbare mensen. Voor meer informatie kijk op: https://www.kleur-dagbesteding.nl/

Vervolgens schuiven RUBY SMEETS en PASCAL CUIJPERS aan. De 20-jarige Ruby uit Sint Odiliënberg wil een bedrag van 40.000 euro inzamelen om deelname aan een musicalopleiding van de Stage School, een privéschool in Hamburg, te kunnen betalen. Ze barst van de ambitie, dat is wel duidelijk. Kijk ook eens op www.gofundme.com.


Aan ambitie heeft Pascal ook geen gebrek. Hij geeft les op een basisschool, schrijft al meer dan 10 jaar en levert ook geregeld columns af bij De Limburger. Hij heeft sinds kort een nieuw onderwijsboek uitgegeven, onder de titel 'Heeft u hier een cursus voor moeten volgen?' Daar wil Dorien natuurlijk het fijne van weten! Kijk voor meer informatie op www.pcuijpers.nl

Onze razende reporter LIAN SONNTAG doet verslag van de sloopwerkzaamheden van de Petrusberg in Sint Odiliënberg; ook was zij aanwezig bij de uitreiking van de Kern met Pit cheque aan Speeltuin 't Vinkenès in Posterholt.

Het 'KAOKPUNTJ' is er ook weer: Carin Smeets en Mia Severens verrassen ons met een tropische polonaise pudding.

Het vastelaoves-bloed begint al een beetje te koken. Tenminste dat gebeurt waarschijnlijk als we W-dreej, Marleen Mols en Nomi Stern hebben gehoord in 'WIED ES DE WINDJ´.

Het team van OR6 wenst je veel kijkplezier. Wil je reageren op de uitzendingen of zelf eens te gast zijn, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Onze programma´s zijn te zien via Ziggo digitaal kanaal 41 en live te volgen via onze website OR6.nl en Facebookpagina. De uitzending is op een later tijdstip terug te kijken op onze website www.or6.nl. 

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

OR6 / ZONDAG 30 JANUARI 11:00 u / Wo höbbe veer...
OR6 / zondag 16 januari 2022 / 11.00 uur / Wo höbb...