OR6 / zondag 27 februari 2022 / 11.00 uur

Omdat het Vastelaovend is, hebben we vandaag geen aflevering van 'Wo höbbe veer 't euver'. Maar, we hebben wel een afwisselend aanbod deze zondag (en de dagen erna!!!).

Lees je even mee?

Op zondag hebben we een mooi Vastelaovend programma voor jullie. Een afwisseling van muziek, bekende Limburgse artiesten, en een paar buuten van bekende buuttereedners, zoals GER FRENKEN, FER NAUS, HAR DANIELS en nog vele andere.

Aan Vastelaovesmeziek geen gebrek! Je kunt naar twee afleveringen van KUMP GOOD VASTELAOVESSJPAS kijken. Met in beide afleveringen clips van vrijwel alle LVK finalisten en bekende/populaire LVK-artiesten.

In deil 1 o.a. DON KIESJOT en DE PARTIE VAN DE LACH, KELLY VAN DE LUMP, MARLEEN RUTTEN, HOONDERVEL, VAN MOFERT, DE TODDEZEK, DUO X-ELLE, W-DREEJ, PRUUF MAR en OP GOOD GELÖK.

In deil 2 de volgende artiesten o.a. NEVVENÈN, LINKE MIK, HERRIEMENIE MISERABEL, THEI & MARIJ, KATJA HENZ, SPIK en SPAN, ANDY & ROY, DE PATJAKKERS. In dit deel komen ook de LVK -winnaar BJORN en MIEKE voorbij. Zij pakten, in Venray, met het liedje Âltied Ope voor de eerste keer de Bertha Paulissen-trofee. Je hoort en ziet ze nu dus ook bij OR6!

Natuurlijk ontbreekt 'WIED ES DE WINDJ´ ook deze zondag niet, je kunt bijdragen verwachten van Duo X-Elle, Op Good Gelök, Patrick Roger, Katja Henz en Ger Frenken.

Ook tijdens de andere dolle dagen hoef je OR6 niet te missen. Het programma van zondag, maar ook de aflevering van 'WIED IS DE WINDJ', én de buuten uit vervlogen tijden, worden vanaf maandag iedere dag herhaald. Dus, mocht je het 'pekske' even aan de kapstok willen hangen, dan ben je tot en met zaterdag iedere dag om 9.00, 12.00, 15.00, 18.00 en 21.00 uur aan het juiste adres bij OR6. Dat betekent regelmatig Vastelaovend muziek, en lachen om de mooiste buuten van de afgelopen jaren.

Tot slot: wat is er leuker dan achteraf nog even te genieten van enkele hoogtepunten uit je eigen dorp? Onze razende reporter LIAN SONNTAG was met de camera present bij de quiz van de Feesnaeskes in Posterholt, de alternatieve optochten in Posterholt en Herkenbosch, én bij de unieke 'College on tour' sleuteloverdracht in Vlodrop. We zenden een compilatie hiervan uit op donderdag 3 maart 2022.

Kom je al in de stemming? Wij zeggen alvast ALAAF en geniet van deze Vastelaovend!

Het team van OR6 wenst je veel kijkplezier. Wil je reageren op de uitzendingen of zelf eens te gast zijn, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Onze programma´s zijn te zien via Ziggo digitaal kanaal 41 en live te volgen via onze website OR6.nl en Facebookpagina. De uitzending is op een later tijdstip terug te kijken op onze website www.or6.nl.

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

OR6 / zondag 6 maart 2022 / 11.00 uur
OR6 / zondag 20 februari 2022 / 11.00 uur / Wo höb...