OR6 / zondag 27 maart 2022 / 11.00 uur / Wo höbbe veer ´t euver

Vandaag een nieuwe aflevering van "Wo höbbe veer ´t euver". De presentatie is vandaag weer in de vertrouwde handen van DORIEN VAN MEEL. Zij ontvangt de volgende gasten.

Kun je je het beeld van de drijvende koe in de Maas nog herinneren? Het dier legde honderd kilometer af via het water na de overstromingen in Limburg in juli 2021. Het inspireerde JOES BOONEN om er een kinderboek van te maken: Hé koe, waar ga jij naartoe? Dorien praat met hem over dit boek.

De tweede gast is MAURICE HERMANS van de golfbaan in Herkenbosch. Daar vindt binnenkort een modeshow plaats. Er zijn beelden van de voorjaars- en zomermode voor dames en heren (The Orange, herenmode en Louvigne, damesmode). Dorien is erg nieuwsgierig en wil natuurlijk het naadje van de kous weten….

Hierna praat Dorien met KLAUS SCHMITZ en JOEP BUSTIN over de Beuk in Posterholt. De Beuk is het sociale hart van Posterholt. Hier treffen de dorpsbewoners elkaar. Het heeft het predicaat dorpshuis. Maar er zijn meer plannen, die worden vandaag bij OR6 onthuld!

Tot slot heeft Dorien een belafspraak met de bekende zanger LEX UITING. Tijdens zijn debuut clubtour is de zanger op zoek naar jonge Limburgse muzikanten die het voorprogramma kunnen verzorgen in de verschillende poppodia. Luister naar het gesprek tussen Dorien en Lex.

OR6 besteedt vandaag aandacht aan de Oekraïne actie van Chauffeursvereniging 'Neet janke maar planke' en Van Heur Transport. De reportage is van onze collega's van omroep ML5, wij mogen deze vandaag uitzenden (dank collega's van omroep ML5).

Het team van OR6 wenst je veel kijkplezier. Wil je reageren op de uitzendingen of zelf eens te gast zijn, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Onze programma´s zijn te zien via Ziggo digitaal kanaal 41 en live te volgen via onze website OR6.nl en Facebookpagina. De uitzending is op een later tijdstip terug te kijken op onze website www.or6.nl.

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

OR6 | ZONDAG 3 APRIL | 11:00 u | Wo Höbbe veer 't ...
OR6 / zondag 20 maart 2022 / 11.00 uur / Wo höbbe ...
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
vrijdag 03 februari 2023