OR6 | ZONDAG 3 APRIL | 11:00 u | Wo Höbbe veer 't euver

In dit eerste aprilse weekend hebben we in WHVTE maar één hoofdonderwerp.

Presentatoren DORIEN VAN MEEL en CHRIS TRINES hebben met cameraman PETER ABEN de afgelopen weken gewerkt aan een special over de MAHARISHI EUROPEAN RESEARCH UNIVERSITY in de volksmond beter bekend als MERU. Velen hebben van de MERU gehoord, maar weinigen weten wat er precies gebeurt. Wij proberen in deze uitzending meer duidelijkheid te geven.

Zo kun je kijken naar een portret dat we maakten van GERARD RIETER. Hoe is hij bij de MERU betrokken geraakt en wat doet hij er precies?

MAHARISHI MAHESH YOGI (zaliger) en CONNY POSTEL leggen uit wat TRANSCENDENTE MEDITATIE is.

CASPAR JUNG vertelt over de toekomstige bouwplannen die op het MERU terrein zullen plaatsvinden. En ALBERTO CASTAÑO GONZALES legt de principes van VEDISCHE ARCHITECTUUR uit.

IMMANUEL HIMMEL komt vertellen over wat er komt kijken bij 'het runnen van een bedrijf' zoals de MERU. SUSIE SWANN vertelt hoe de MERU probeert bij te dragen aan de wereldvrede.

Dr. TONY NADER, de 'opvolger' van de Maharishi, geeft zijn visie op de klimaatcrisis.

Het programma zal deels zijn ondertiteld vanwege de vele internationale gasten die eraan meewerken.

WHVTE is te zien via ZIGGO kanaal 41, via FB en onze internetsite www.OR6.nl. Mocht je willen reageren en of items hebben voor onze programma's, mail dan naar ons redactie adres (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Wij wensen je een interessante uitzending toe! 

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

ZONDAG 10 APRIL 11:00 u / Wo höbbe veer 't euver
OR6 / zondag 27 maart 2022 / 11.00 uur / Wo höbbe ...