Terugblik verkiezingsdebat OR6 13 maart 2022

We kijken terug op een goed verkiezingsdebat. Het doel was om de kiezer (de kijker) een beter inkijkje te geven in de afzonderlijke standpunten, waardoor het voor hen makkelijker wordt om de komende dagen de juiste keuze te maken. Wij denken dat dit gelukt is. Pittige discussies over uiteenlopende onderwerpen, variërend van de financiële huishouding van de gemeente, tot aan de zonnepanelen en windmolens, die we wel of niet in onze achtertuin willen. Maar ook de gevolgen van de oorlog in Oekraïne, de problemen in de woningbouw en (ja hoor daar is-ie weer) of de randweg nu wel of niet een oplossing is voor de verkeersproblematiek op de Schaapsweg in Sint Odiliënberg.

Onder de bezielende leiding van Helga Janssen en Jan Ramakers werd het een levendigen inhoudelijk stevig debat. Dank aan alle lijsttrekkers van de vijf partijen, de vrijwilligers van OR6 en uiteraard de gemeente Roerdalen voor de gastvrijheid. Nu op naar het stembureau (dat kan vanaf morgen al) en woensdagavond hebben we een nieuwe afspraak in het gemeentehuis, voor de verkiezingsavond, met alle uitslagen per stembureau en de einduitslag. Die start om 20.00 uur.

Oh ja, we hadden een klein technisch probleem, waardoor de uitzending via internet haperde; uiteraard herhalen we de hele uitzending via Facebook en onze website www.or6.nl

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Verkiezingsavond OR6 woensdag 16 maart 2022
OR6 verkiezingsdebat / zondag 13 maart 2022 / 11.0...
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
vrijdag 03 februari 2023