WHVTE | AFL 71 | ZONDAG 29 MEI 2022

In 'Wo höbbe veer 't euver' hebben we komende zondag weer verschillende onderwerpen. Lees je even mee?

Keramiekmarkt Swalmen
Op 5 en 6 juni vindt in Swalmen weer de traditionele keramiekmarkt plaats. OR6 laat je alvast in de stemming komen met een sfeervolle reportage.

Distinguished Gentleman's Ride Roermond
Op zondag 22 mei 2022 deden tienduizenden keurige heren in honderden steden over de hele wereld hun stropdas aan, werkten ze hun snorren bij, persten ze hun tweedkleding, en toerden ze op hun klassieke en vintage motoren. Dit deden ze om geld in te zamelen en bewustzijn te creëren voor de gezondheid van mannen, en in het bijzonder voor onderzoek naar prostaatkanker en programma's rondom zelfmoordpreventie. Collega-omroep ML5 maakte een passende reportage.

Op pad met Math
Math de Ponti voert ons deze keer mee naar de Lus van Linne. Een nieuwe aflevering van onze serie 'Op pad met Math'.

Oefening reservisten
Kijk toto slot naar een filmpje over een oefening van reservisten van de landmacht afgelopen week in Heel en Panheel.

Zoals je ziet: volop variatie. Zondag te zien vanaf 11:00 uur via kanaal ZIGGO 41, via onze website (OR6.nl) en via deze FB-pagina. Kijk jij ook weer?

Wil je reageren op onze uitzendingen, dan kan dat via deze pagina of door een mailtje te sturen naar onze redactie (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Ook wanneer je een suggestie hebt voor een item in onze programma's kun je dit mailadres gebruiken.

Veel kijkplezier!

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

WHVTE | AFL 71 | Zondag 5 juni 2022
Wo Höbbe veer 't euver | Afl. 70 | Zondag 22 mei 2...