WHVTE | AFL 71 | Zondag 5 juni 2022

Ook op Pinksterzondag 5 juni is er een aflevering van 'Wo höbbe veer 't euver' bij omroep OR6. Om 11:00 uur gaan we van start met wederom een gevarieerde aflevering, ditmaal gepresenteerd door CHRIS TRINES. Wat kun je verwachten?

Aan het begin van de uitzending schakelen we live over naar JAN RAMAKERS die voor ons aanwezig is tijdens de INTERNATIONALE KERAMIEKMARKT in Swalmen. Eén van de vele evenementen die deze pinksterdagen wordt georganiseerd. Jan doet verslag van dit tweedaagse evenement.

In samenwerking met omroep ML5 hebben we een reportage gemaakt van de 112 ON WHEELS dag die op zondag 29 mei jl. op Tradeport in Venlo werd gehouden. Een bijzonder geslaagde dag met vele duizenden bezoekers. Georganiseerd door en voor de Stichting Wensambulance Limburg.

Zangeres WILLEKE SIMONS is te gast in de studio. We praten met haar over haar nieuwe album MIT HERT & ZEEL. Maar ook over een bijzondere muziekproductie die ze maakte in opdracht van een inwoonster uit Maasniel. Hetgeen resulteerde in het prachtige liedje NEELDER KINDJ dat Willeke live in de studio zal zingen.

Natuurlijk mag ook een verslag over de Oliebollentocht voor ligfietsen, de OBT niet ontbreken. Op 28 mei reden maar liefst 156 ligfietsen een toertocht. Gepauzeerd werd bij DE GITSTAP in Vlodrop. PETER ABEN en FRANS DERKS maakt een verslag met gastpresentator SJRA PUTS. Ook worden de WINNAARS VAN DE FOTO-ACTIE bekend gemaakt.

Onlangs behaalde ze haar diploma als CONTACTCLOWN. Wat dat precies is, vragen we aan de Montfortse MONIQUE MERTENS. Zij volgde de opleiding en creëerde haar alter ego CLOWN FIEP. Wat moet een contactclown allemaal in haar mars hebben? En kan iedereen zomaar contactclown worden? Je hoort het zondag!

We wensen iedereen fijne Pinksterdagen toe. Je kunt de uitzending bekijken via ZIGGO kanaal 41, via deze FB pagina en via de website van omroep OR6 (OR6.nl). Ook deze 71e aflevering van WHVTE wordt maandag en dinsdag nog herhaald om 11:00 uur - 15:00 uur - 18:00 uur en 21:00 uur.

Wil je reageren of heb je tips? Mail ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

WHVTE | AFL 72 | ZONDAG 12 JUNI 2022
WHVTE | AFL 71 | ZONDAG 29 MEI 2022