WHVTE | AFL 75 | ZONDAG 4 SEPTEMBER 2022

Komende zondag start omroep OR6 het nieuwe televisieseizoen met een nieuwe aflevering van het live-programma 'Wo höbbe veer 't euver'. Ditmaal gepresenteerd door Chris Trines. Wat kun je verwachten?

WIM TEGELS is te gast om te praten over de bioscoopfilm WOLF die 12 september in première gaat en vanaf 15 september in de bioscoop te zien is. We geven je een uniek voorproefje van de film.

Met HUUB SALDEN kijken we even terug op de ROERMOND CITY SWIM die zaterdag 3 september plaatsvond. Bij de Effelderwaldsee, vanuit St. Odiliënberg en natuurlijk aan de Roerkade in Roermond, werd er volop gezwommen voor het goede doel; ditmaal het Toon Hermans Huis in Roermond.

Ook muziek ontbreekt niet in deze eerste aflevering van het nieuwe seizoen. ROGER SELDER is te gast in de studio. Waar komt zijn passie voor de muziek vandaan en wie zijn zijn grote muzikale voorbeelden. Natuurlijk treedt hij ook live op. Maar we laten ook zijn nieuwste videoclip zien.

Nieuw is de rubriek EFFE D'R OET. In deze rubriek aandacht voor evenementen die plaatsvinden in de regio. Met ditmaal o.a. het jubileumfeest van Excelsior en La Bamba in Montfort. Wil je ook een evenement promoten in EFFE D'R OET? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

Onlangs was hij samen met zijn dochter in IJsland om naar de daar actieve vulkaan te kijken. THEO PEETERS uit St. Odiliënberg vertelt over zijn ervaringen en laat unieke opnamen van de werkende vulkaan zien. Of het een gevaarlijke expeditie was, hoort u zondag.

Zondag 25 september vindt in de Oranjerie in Roermond weer een uitvoering van de MAERELINGK ZINGK plaats. Wij waren aanwezig tijdens een repetitie en spraken over de uitvoering met MARIE-ANNE BREUER. Het belooft weer een gezellige gevarieerde uitvoering te worden.

Iedereen heeft er dagelijks mee te maken; het weer. Al vele tientallen jaren is BEN EFFING uit Montfort actief om voor METEO ROERSTREEK dagelijks een op onze streek afgestemd weerbericht te maken. Waar komt de passie voor het weer vandaan? Wat vindt Ben van de afgelopen hitte periodes en natuurlijk welk weer krijgen we de komende dagen? Je hoort het komende zondag.

Volop variatie dus weer komende zondag. WHVTE is te zien tussen 11.00 en 12.00 uur, maar wordt ook om 15.00, 18.00 en 21.00 uur herhaald op zondag/maandag en dinsdag. Het programma is te ontvangen via Ziggo digitaal kanaal 41, KPN en Xs4all beiden kanaal 1507. Live te volgen via onze website OR6.nl en Facebook. De uitzending is op een later tijdstip terug te kijken op onze website.

Wil je reageren of heb je tips voor onderwerpen? Mail ons dan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

WHVTE | AFL 76 | Zondag 11 september 2022
OR6 | WEEKPROGRAMMA