WHVTE | AFL 76 | Zondag 11 september 2022

Komende zondag is JAN RAMAKERS uw gastheer in een nieuwe aflevering van Wo höbbe veer 't euver. Wederom een volle en gevarieerde aflevering. Dit zijn de onderwerpen:

WAAR BLIJVEN DE BEVRIJDERS is een boekenreeks van auteurs ERIC MUNNICKS en HUGO LEVELS. Vele uren onderzoek hebben zij gedaan om een betrouwbaar beeld te geven van de laatste oorlogsdagen in de Roerstreek/Midden-Limburg. Naar eigen zeggen is dit het laatste deel in de reeks. U hoort er meer over in deze aflevering.

ELS BRUIJNEN van omroep ML5 komt vertellen over het nieuwe programma EFFE BINNENKIEKE dat ook door omroep OR6 uitgezonden wordt. Het programma geeft een beeld van de werkzaamheden van verschillende (overheids)diensten zoals Rijkwaterstaat, de brandweer, reddingsbrigade e.a.

MELICK ZÓNGER GRENZEN is de naam van een spelinitiatief in Melick. Geluksplekcoördinator LAURENS BIJL van de gemeente Roerdalen komt vertellen over dit sportieve evenement.

EFFE D'R OET is de nieuwe activiteitenkalender van omroep OR6. Wekelijks tonen we u enkele bijzondere activiteiten die in de Roerstreek plaatsvinden. Ditmaal o.a. de boekenmarkt van de Heemkunde vereniging Roerstreek, het Hirkebosjer Tentfeest, Dorpsschieten in Melick en de Hobbymarkt in Vlodrop.

U kunt uw actitiviteiten voor de rubriek doorgeven aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Onze andere nieuwe vaste rubriek is het weeroverzicht van de komende dagen, gemaakt door BEN EFFINK van meteoroerstreel.nl.

GOUVERNEUR EMILE ROEMER bezocht op woensdag 7 september de gemeente Roerdalen. Wij maakten daar een reportage van i.s.m. Olaf Simons van TV11. HELGA JANSSEN test onder andere de dialectkennis van de Gouverneur.

JOS VERVUURT is te gast om aandacht te vragen voor de informatie-uurtje die plaatsvindt op 20 september over het NIEUW TALENT ORKEST. Het info-uurtje vindt plaats tussen 19 en 20 uur in 't Aad Raodhoes, Doprstraat 43 in Melick. Aanmelden kan bij Tiny Rongen (arongen@home.nl/0475-532575).

U ziet, wederom volop variatie in deze aflevering die om 11 uur begint. U kunt kijken via ZIGGO kanaal 41 of via de glasvezel van KPN en XS4ALL kanaal 1507. Maar ook via onze FB pagina (en later) onze website.

Wilt u reageren op de uitzending, heeft u tips voor onderwerpen of activiteiten voor Effe d'r Oet, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het programma wordt herhaald op zo - ma - di om 11 - 13 - 15 - 18 en 21 uur.

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

WHVTE | AFL 77 | Zondag 18 september 2022
WHVTE | AFL 75 | ZONDAG 4 SEPTEMBER 2022