Wo höbbe veer ´t euver | AFL 81 | Zondag 23 oktober 2022


Deze zondag schuiven bij HELGA JANSSEN weer diverse gasten aan in ons programma 'Wo höbbe veer 't euver'.

BERT THEELEN en MONIQUE EBELING van de toneelvereniging `Ongerein Linne´ komen vertellen over het toneelstuk `Het verdriet van Putbroek. Centraal in het toneelstuk staan de dramatische gebeurtenissen in Putbroek in november 1931.

FRANS KESSELS maakte samen met Benîot Locht een 4-delige documentaire met de titel `Op paad in het Echter landj´. Frans komt vertellen over het ontstaan van de serie en aansluitend kunt u al kijken naar de 1e aflevering.

Van 14 november tot en met 23 december wordt de Roerbrug in Sint Odiliënberg versterkt. De brug wordt waarschijnlijk gedurende de 6 weken afgesloten. Har en Helga bezochten de inloopavond van 20 oktober en hebben de belangrijkste informatie voor u op een rij gezet.

PIET WOLTERS schreef zijn eigen autobiografie en Freek en Har ging bij hem op bezoek.

Een nieuwe aflevering van de serie `Hobby in beeld´. Freek en Har bezochten het privémuseum van ERIC MUNNICKS dat het einde van de Tweede Wereldoorlog in Roermond laat zien.

Natuurlijk hoeft u EFFE D'R OET en het weerbericht niet te missen, ook deze week kunt u deze vaste onderdelen van WHVTE zien.

Na de uitzending kunt u kijken naar de 2e aflevering van ´Op paad in ´t Echter landj´.

U kunt kijken via ZIGGO kanaal 41 of via de glasvezel van KPN en XS4ALL kanaal 1507. Maar ook via onze FB pagina (en later) onze website.

Wilt u reageren op de uitzending, heeft u tips voor onderwerpen of activiteiten voor Effe d'r Oet, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het programma wordt herhaald op zo - ma - di om 11 - 13 - 15 - 18 en 21 uur.

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

WO HÖBBE VEER ’T EUVER | Afl. 82 | THEMA DEMENTIE
Wo höbbe veer ´t euver | AFL 80 | Zondag 16 oktobe...