WO HÖBBE VEER 'T EUVER | AFL 86| Zondag 4 december 2022

Dit is alweer aflevering 86 van WHVTE. Deze keer is de presentatie in de vertrouwde handen van JAN RAMAKERS. Wat staat er vandaag op het programma?

De eerste gasten van Jan zijn PATRICK JORIS en JOB DERIX van de toneelvereniging Kunst en Vermaak uit Posterholt. Het gesprek gaat o.a. over hun nieuwe uitvoering De Ongerhuurder", die op 9, 10 en 11 december wordt gespeeld, uiteraard in de Beuk in Posterholt. Kijk ook op https://kunstenvermaakposterholt.nl/

In de serie luisterconcerten die de groep Altied Sjerp dit seizoen in Posterholt organiseert, trad op donderdag 17 november ARNO ADAMS op. Speciale gast was radio- en televisiemaker Felix Meurders die de Belfeldse blueszanger interviewde over zijn werk. Jullie kunnen kijken naar een reportage van OR6 over dit legendarische optreden.

Vervolgens ontvangt Jan twee nieuwe gasten, te weten BREGJE COENEN en FRANK DE VRIES. Zij zijn van de Stichting Jongeren Ontmoeten Edith Stein Echt. Bregje vertelt o.a. over haar reis naar concentratiekamp Auschwitz. Kijk ook op http://www.joes-echt.nl/

Uiteraard ook weer aandacht voor de activiteitenrubriek EFFE DR OET en het weer in de rubriek METEOROERSTREEK.

Na WHVTE kun je nog kijken naar een aflevering van onze rubriek 't Koakpuntj. Ook is er weer een nieuwe aflevering van 'Op Pad Met Math': wandelen rondom de Roode beek en Vlodropper station.

Deze uitzending begint om 11.00 uur. Onze programma's zijn te bekijken via ZIGGO kanaal 41 of via de glasvezel van KPN en XS4ALL kanaal 1507. Maar ook via onze FB pagina (en later) onze website.

Wil je reageren op de uitzending, heb je tips voor onderwerpen of activiteiten voor Effe d'r Oet, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het programma wordt herhaald op zo - ma - di om 11 - 13 - 15 - 18 en 21 uur.

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

WO HÖBBE VEER 'T EUVER | AFL 87 | Zondag 11 decemb...
Wo höbbe veer 't euver | Afl. 85 | Zondag 20 novem...