Lokale omroep voor de Roerstreek

WO HÖBBE VEER 'T EUVER | AFL 113 | Zondag 12 november 2023

Aanstaande zondag, 12 november 2023, is JAN RAMAKERS jullie gastheer in weer een aflevering van Wo höbbe veer 't euver. Jan ontvangt de volgende gasten.

Als eerste ontvangt hij ESTHER BOVENS. Zij werkt bij het Sociaal Team in Roerdalen. Het sociaal team heeft een heel brede agenda, maar vandaag komt Esther vertellen over "Geluk geef je door". We zijn benieuwd!

Op 8 november was het feest bij de voormalige gemeenteloods in St. Odiliënberg. Daar opende wethouder Loes Vestjens het project Langer Thoes en keek ze terug op één jaar Sociaal Klusteam. Met het project Langer Thoes krijgen hulpmiddelen een tweede leven. Denk aan een rollator, wandelstok, looprek, drempelhulp of douchebeugel. Het Sociaal Klusteam voert kleine eenmalige klussen uit voor mensen in Roerdalen die dat niet zelf kunnen. MARLOES SWEELSSEN en haar collega's zijn in de studio om dit toe te lichten.

Er is uiteraard ook muziek in deze uitzending. Jan verwelkomt de Limburgse zangeres MARION VERVOORT. Aanleiding is haar fraaie bewerking van het lied "De zwarte plak" van Rowwen Héze.

Natuurlijk ook in deze aflevering weer activiteitentips in EFFE D'R OET en het METEO Meteo Roerstreek weerbericht.

Kijken kan live op zondag tussen 11 en 12 u. of om 15, 18 en 21 uur. Op maandag t/m woensdag kun je kijken om 09, 12, 15, 18 en 21 uur. Dit via ZIGGO kanaal 41 (Midden-Limburg) of KPN/XS4ALL kanaal 1507 (Deel Roerstreek).

Maar (terug)kijken kan ook via dit FB kanaal en via onze website or6.nl.

Reageren kan via ons mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Waterschap alert op 'dreigende wateroverlast' dive...
Roermond maakt zich klaar voor de 11devande11de