Lokale omroep voor de Roerstreek

WO HÖBBE VEER 'T EUVER | AFL 115 | Zondag 19 november 2023

Dwayne Verheyden uit Montfort kwam als klein kind al in aanraking met de Tex-mex.Tex-mex is een muziekstijl uit de grensstreek tussen Mexico en Texas, ontstaan uit een vermenging van Mexicaanse stijlen als ranchero en bolero met dansstijlen als polka en wals uit Europa. Accordeonist Flaco Jiminéz werd zijn grote idool.

Deze WHVTE staat geheel in het teken van Dwayne. Sterker nog: hij is onze enige gast. Ben je ook zo benieuwd hoe de passie voor de accordeon en Tex-mex zijn leven heeft bepaald?

De presentatie is in handen van HELGA JANSSEN.

Wil je `EFFE D´R OET´ en nog geen idee waarheen, kijk dan naar WHVTE, je bent dan op de hoogte van leuke activiteiten in Roerdalen.

En voor buitenactiviteiten checken wij voor je het weerbericht van Meteo Roerstreek.

De uitzending begint zoals altijd om 11.00 uur. Je kunt kijken via ZIGGO kanaal 41 of via de glasvezel van KPN en XS4ALL kanaal 1507. Maar ook via onze FB paginaonze website.

Wil je reageren op de uitzending, of heb je tips voor onderwerpen of activiteiten voor Effe d'r Oet, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Let op: We herhalen het programma op zondag om 15.00, 18.00 en 21.00 uur. Op maandag, dinsdag en woensdag om 9.00, 12.00, 15.00, 18.00 en 21.00 uur wordt deze uitzending nogmaals herhaald. 

Zoveel kiesgerechtigden wonen in jouw gemeente
Onbekende stopt slang als cadeau in Venlose brieve...