Lokale omroep voor de Roerstreek

WO HÖBBE VEER 'T EUVER | AFL 123| Zondag 4 februari 2024

Het is zondag 4 februari 2024, nog een weekje voordat de Vastelaovend losbarst. Maar zover is het nog niet, eerst neemt MARLEEN HANSEN jullie mee door de 123e aflevering van "Wo höbbe veer 't euver". Marleen heeft weer een bijzonder programma voorbereid. Wat kun je verwachten?

Allereerst besteedt Marleen aandacht aan het 50-jarig bestaan van de lokale omroep in Roerdalen. De Open Dag op 18 februari komt eraan. Daarom praat zij met twee leden van het organisatiecomité, FRANS DERKS en FREEK NOTEN. Wat kunnen de bezoekers op die dag zoal verwachten?

JAN CORSTJENS en MATHILDE VORAGEN van de fotogroep F8 zijn vervolgens te gast in de studio. Zij hebben een primeur: voor het eerst wordt in deze uitzending de uitverkiezing van de "Fotograaf van het jaar 2023" bekend gemaakt. Ook zo benieuwd wie deze keer deze eer te beurt is gevallen? Kijk dan zondag om 11.00 uur naar dit programma en laat je verrassen.

De beste schilderijen van de internationale schilderwedstrijd PAINTING OF THE YEAR 2023 zijn dit jaar te bewonderen in Galerie RRMND, op het Weerstand terrein in Roermond. Voor Marleen en Chris Trines voldoende redenen om met camera en microfoon richting Roermond af te zakken. Geniet van hun filmreportage.

De volgende gast in de studio is LOREN DJOLO uit Herkenbosch. Bij velen al bekend als succesvol bobsleeër. Ze is actief op het "WK voor junioren" in o.a. Letland, Zwitserland, Oostenrijk en Duitsland. Haar ultieme doel is deelname aan de Olympische winterspelen. Tussen alle wedstrijden trainingen door had ze gelukkig even tijd om naar de studio in Melick te komen. Marleen wil natuurlijk alles weten over de fanatieke sportster.

De laatste gast is geen onbeschreven blad. Velen kennen hem als de leadzanger van de legendarische band Girls Walk By. We bedoelen natuurlijk JULIEN VAN DE LOO. Zingen kan hij natuurlijk als de beste. Dat laat hij ook horen in de studio, hij zingt drie nummers. Uiteraard heeft Marleen ook nog een gesprekje met Julien.

Natuurlijk ook in deze aflevering weer activiteitentips in EFFE D'R OET en het METEO Roerstreek weerbericht.

Kijken kan live op zondag tussen 11 en 12 u. of om 15, 18 en 21 uur. Op maandag t/m woensdag kun je kijken om 09, 12, 15, 18 en 21 uur. Dit via ZIGGO kanaal 41 (Midden-Limburg) of KPN/XS4ALL kanaal 1507 (Deel Roerstreek). Maar (terug)kijken kan ook via dit FB kanaal en via onze website or6.nl.

Reageren kan via ons mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Belgische federale politie paraat voor mogelijke b...
L1mburg Centraal: mogelijk grensblokkade door boer...