WO HÖBBE VEER 'T EUVER | AFL 95 | Zondag 26 maart 2023 | 11.00u


Vekoma is een internationaal concern met haar hoofdkantoor in Vlodrop dat wereldwijd achtbanen en andere `thrillrides´ in pretparken bouwt. Op de voormalige voetbalvelden van VV Vlodrop wil het bedrijf uitbreiden. YVONNE PAULUSSEN, Director of Change, komt vertellen over de plannen.

DENNIS BUSTIN weet alle `ins and outs´ van Amazing Concert. Dit Roerdalense muziekspektakel vindt op 1 april weer plaats.

Te gast zijn HERMAN NIJSKENS (VVD) en DENNIS BELTJENS (BBB), zij kregen de meeste stemmen in onze gemeente tijdens de recente verkiezingen van Provinciale Staten. Een gesprek over verwachtingen en wellicht komende veranderingen.

Om alle accommodaties te onderhouden wordt de gemeenteraad gevraagd om extra geld. Wethouder JAN SMITS licht de extra gevraagde uitgaven toe, waarvoor en hoeveel.

FREEK NOTEN ging langs bij JOOST MARX, voorzitter van ´t Sweeltje. Hij sprak met hem over de toekomst van dit buitenbad.

Alle politieke partijen van Roerdalen mogen in een nieuwe P1M antwoord geven op de vraag: Er dreigt een overschrijving van de geplande uitgaven voor instandhouding van de accommodaties, onder andere de zwembaden, dorpshuizen en tennisvelden. Hoe moet de gemeente hiermee omgaan?

Ook de stand van zaken met betrekking tot de loods van Solidam in Herkenbosch de ontwikkelingen op de voormalige militaire basis `Javelin Barracks´ in Elmpt en de plannen op de Rothenbach zullen besproken worden.

De presentatie is in handen van HELGA JANSSEN.

Wilt je `EFFE D´R OET´ en nog geen idee waarheen, kijk dan naar WHVTE, je bent dan op de hoogte van leuke activiteiten in Roerdalen.

En voor buitenactiviteiten checken wij voor je het weerbericht van Meteo Roerstreek.

Aansluitend aan dit programma kun je kijken naar het Kaokpuntj.

De uitzending begint zoals altijd om 11.00 uur. Je kunt kijken via ZIGGO kanaal 41 of via de glasvezel van KPN en XS4ALL kanaal 1507. Maar ook via onze FB pagina (en later) onze website.

Wil je reageren op de uitzending, of heb je tips voor onderwerpen of activiteiten voor Effe d'r Oet, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Let op: We herhalen het programma op zondag om 15.00, 18.00 en 21.00 uur. Op maandag, dinsdag en woensdag om 9.00, 12.00, 15.00, 18.00 en 21.00 uur wordt deze uitzending nogmaals herhaald.

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

OR6 special | Zondag 2 april 2023
LAOT NAG 'NS ZEEN | Zondag 19 maart 2023