Lokale omroep voor de Roerstreek

LAOT NAG 'NS ZEEN | Zondag 24 september 2023

Komende zondag, 24 september, geen "Wo höbbe veer 't euver", maar een nieuwe aflevering van onze serie 'Laot nag 'ns zeen'. Aflevering 3 alweer, waarin Frans Derks ons weer verrast met een blik in het verleden. In het archief van OR6 zitten verschillende opnames en filmpjes, die we zo af en toe graag met jullie delen.

Zo kijken we vandaag naar Polygoonbeelden (zwart-wit) over een reuzenrad in aanbouw bij Vekoma in Vlodrop. We zien de toenmalige burgervader een eerste ritje maken.

We zien een filmpje over de schaakclub De Postertoren, waarbij de schakers uiteraard diep gebogen achter het schaakbord zitten.

Ook hebben we beelden van Piet Kiewied, tegenwoordig actief als presentator bij L1, maar ooit begonnen als vrijwilliger bij de voorloper van OR6. In het filmpje vertelt hij over zijn werkzaamheden bij TV8, waar hij op dat moment werkzaam is.

De Knooterput, bestaand uit Ger Muijsers en Theo Peeters, zijn nog steeds hilarisch. We hebben beelden uit het archief gehaald, waar we de echte liefhebbers een plezier mee doen.

We hebben uiteraard ook muziek. Lauren Scheepens en Bob Schoemakers waren jaren geleden een bekend duo. We hebben een opname uit 2012, waarin ze twee nummers ten gehore brengen.

Uiteraard hebben we ook de vaste rubriek Effe d'r Oet met tips over activiteiten voor de komende dagen.

Geniet van deze bijzondere uitzending.

De uitzending begint zoals altijd om 11.00 uur. Je kunt kijken via ZIGGO kanaal 41 of via de glasvezel van KPN en XS4ALL kanaal 1507. Maar ook via onze FB pagina (en later) onze website.

Wil je reageren op de uitzending, of heb je tips voor onderwerpen of activiteiten voor Effe d'r Oet, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Let op: We herhalen het programma op zondag om 15.00, 18.00 en 21.00 uur. Op maandag, dinsdag en woensdag om 9.00, 12.00, 15.00, 18.00 en 21.00 uur wordt deze uitzending nogmaals herhaald.

Gabriëls zet zich als ambassadeur in voor LHBT-vlu...
MUMC nog bezig met inhaalslag uit coronaperiode