UW ADVERTENTIE HIER ? LAAT HET ONS WETEN.

zaterdag 09 januari 2021 10:44

`Wo höbbe veer ´t euver´ 10 januari 2021

Geschreven door
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Morgen  10-01-2021 om 11.00u  een nieuwe `Wo höbbe veer ´t euver`.

Deze aflevering ontvangt Helga wethouder Eugenie Cuijpers. De zorgvraag explodeert in Limburg zoals we afgelopen week in De Limburger konden lezen. Wat betekent dat voor onze gemeente?

Aandacht voor de Limburgse Time Machine AEZEL, deze brengt een schat van feiten en verhalen over Limburgs erfgoed in kaart en verbindt ze met elkaar. Te gast zijn Harrie Bär en Har Knoben.

Er worden geen bloedmonsters meer afgenomen van afgeschoten wilde zwijnen op De Meinweg. Is dit zorgelijk? Jan Eyck van de wildbeheereenheid Roerstreek komt uitleg geven.

U kunt kijken naar het Mofers Nuujaors Konzaer 2021.

En natuurlijk weer `get nuuts´ én `Wied es de windj´.

Via Ziggo digitaal kanaal 41 en live te volgen via Facebook. De uitzending is op een later tijdstip terug te kijken op onze website.

    .   Afbeelding kan het volgende bevatten: brug, boom, buiten en natuur.   Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen, mensen die muziekinstrumenten bespelen, zwemmen, lucht en oceaan, de tekst 'PRO CENE GET NULTS TAKE ROLL 아 NATE DATE DEC. 2020 PROD. co. SOUN DIRECTOR CAMERAMAN'  Afbeelding kan het volgende bevatten: boom en buiten, de tekst 'Muziek oet Roerdalen'

Gelezen: 121 keer Laatst aangepast op maandag 11 januari 2021 10:04

Contact

  • Smeelenbergweg 2
    6074DR Melick Netherlands
  • +31475402345 

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

JSN Campus is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework