Lokale omroep voor de Roerstreek

WHVTE | 107 | Zondag 17 september 2023

In 'Wo höbbe veer 't euver' van zondag de 17e, ontvangt JAN RAMAKERS ditmaal gasten over de volgende onderwerpen:

RTV MIDDEN-LIMBURG

Onlangs werd bekend dat RTV MIdden-Limburg in oprichting in aanmerking komt voor ca. € 250.000 subsidie. Streekomroep RTV Midden-Limburg is een initiatief van de omroepen Weert TV, SOL2, ML5 en OR6. Jan praat over de subsidie en de plannen van de streekomroep met ANTOINE HUIJBERS. Wat gaat er gebeuren met het geld, wat houdt de samenwerking in en wat betekent dat voor de huidige omroepen. Je hoort het in dit item.

MUZIEK VAN EMMY ACKERMANS

Met het liedje ' t letste rundje deed de Maastrichtse Emmy Ackermans mee aan de voorronde van het Regio Songfestival van L1. Ze haalde door een steun van de publieksjury de eerste plaats. Daarom zal ze Limburg in Utrecht vertegenwoordigen in het festival georganiseerd door de regionale omroepen in Nederland.

HARMONIE ONS GENOEGEN HERKENBOSCH

Op 1 oktober organiseert 'Ons Genoegen' een 'Back to the Sixties' avond met live band. Het wordt swingen op de vele hits van die tijd. MAURICE MOORS vertelt in deze aflevering wat de bezoekers mogen verwachten tijdens deze bijzondere avond.

EFFE D'R OET

Onze activiteitenrubriek richt zich vanaf heden op Midden-Limburg. Zo kunnen we u meer activiteiten brengen die ook voor de inwoners van de Roerstreek wellicht interessant zijn.Uw activiteit doorgeven kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

DE GEHEIMEN VAN HET CISTERCIËNZER KLOOSTER IN DALHEIM

NA deze aflevering van WHVTE kunt u kijken naar de eerste aflevering van een drieluik over de geheimen van het Cisterciënzer Klooster in Dalheim. Documentairemakers JAN SCHREURS en HARRIE LINSSEN vertellen waarom ze een documentaire over dit onderwerp hebben gemaakt.

WANNEER EN WAAR TE ZIEN?

Het programma is zondag te zien om 11:00 uur en wordt nog herhaald om 15 - 18 en 21 uur. Op MA - Di en WO kunt u kijken om 09 - 12 - 15 - 18 en 21 uur.Dit in Midden-Limburg via ZIGGO kanaal 41 en in een groot deel van de Roerstreek ook via KPN/XS4ALL kanaal 1507. Daarnaast kunt u de uitzending bekijken via onze FB pagina en website.Reageren kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer weten over OR6? kijk op de geheel vernieuwde website www.or6.nl 

Ontslagronde Nedcar: 'Zag het aankomen, maar doet ...
Man (50) opgepakt voor vernieling Veteranenmonumen...